vineri, 10 iunie 2011

Zodiile si moda...

Gradul de cochetarie este dictat,se pare,si de zodia in care te-ai nascut.Afla de mai jos daca nu prea asculti ce impune moda ori,dimpotriva,esti o imapatimita a ei!
Esti extrem de feminina,mereu zulufata si plina de volane sau,dimpotriva,cel mai bine te simti cand porti blugi si pantofi sport?Semnul tau astral este responsabil,se pare,de preferintele in materie de vestimentatie si accesorii.

BERBEC
Tot timpul la curent cu ce se poarta,dai tonul unor tendinte si constati ca multe surate de-ale tale iti copiaza stilul.Nu pierzi prea mult timp in fata oglinzii,pentru ca stii mereu cu ce sa te imbraci.Agreezi combinatiile traznite de culori si texturi,bijuteriile ciudate,dar nu dai niciodata gres,rezultatul imaginatiei tale fiind intotdeauna placut ochiului.
Materialul preferat:matasea
Iti sta bine in:rosu si crem

TAUR
Esti eleganta  intruchipata si ai grija ca tot ce pui pe tine sa cada perfect,sa-ti dezvaluie formele demne de lauda si sa ascunda ce nu trebuie vazut.Atenta mereu la detaliile croielii,nu faci niciodata rabat la calitate si te ghidezi dupa dictonul ,,putin,dar bun,,.In dulapul tau se vor gasi intotdeauna piese unicat ,fiindca nu iti place sa vezi alta femeie imbracata cu o rochie ca a ta.
Material preferat:catifeaua
Iti sta bine in:verde si maro

GEMENI:
Iti place sa iesi in evidenta prin vesstimentatie si lumea sa te urmareasca admirativ cu privirea.Te imbraci in functie de starea de spirit , dar iti personalizezi mereu tinuta cu o piesa(esarfa,ceas,colier)care atrage atntia printr-un design inedit.Alegi mereu haine comode ,usor de purtat si de intretinut,dar neaparat cu o tenta sexy.
Materialul preferat:bumbacul
Iti sta bine in :lila si violet

RAC
Adepta a stilului romantic,esti interesata de moda in masura in care tendintele se-ntampla sa promoveze linia pieselor de rezistenta din garderoba ta .Nu-ti place sa arunci banii pe haine care le porti numai o data si alegi mereu rochii vaporoase ,cu falduri si volane care sa iti sublinieze feminitatea.
Materialul preferat:Muselina
Iti sta bine in :tonuri pastelate

LEU
Iti place sa stralucesti si de aceea n-o sa eziti in a cheltui tot salariul pe o pereche superba de pantofi sau pe o rochie la care ti-a ramas gandul.Adori bijuteriile pretioase,blanurile naturale,pantofii cu toc inalt si faci cu usurinta rabat la comoditate daca modelul hainei este unul spectaculos,insa dificil de purtat.
Materialul preferat:satinul
Iti sta bine in:portocaliu si auriu

FECIOARA
Esti la curent cu ce e la moda,dar nu neaparat pentru a urma tendintele,ci pentru a fi bine informata .Pentru tine,conteaza cel mai mult ca hainele sa fie curate si calcate,caci,in opinia ta,o igiena impecabila este mult mai importanta decat stilul.Alegi mereu linii vestimentare simple,care nu te cot in evidenta ,dar iti dau voie sa te simti in largul tau.
Materialul preferat:stofa
Iti sta bine in:negru si bej

BALANTA
Pui pret pe marca hainelor si visezi sa ai in garderoba piese vestimentare semnate numai de creatori celebri. Iti plac bluzele transparente,esarfele si fustele mini.Sesiunile tale de cumparaturi dureaza ore intregi,fiindca adori sa probezi pana ce esti pe deplin multumita de viitoarele achizitii,compunand tinute cu care stii ca ii vei da gata pe toti.
Materialul preferat:organza
Iti sta bine in:albastru si lila

SCORPION
Nu esti o impatimita a modei,dar pentru tine hainele reprezinta adevarate arme de seductie.Orice ai imbraca, mizezi pe senzualitate:alegi croieli care urmaresc linia corpului,materiale elastice,iti plac decolteurile adanci si pantofii cu toc cui.Scopul tau e sa arati absolut tulburator,sa starnesti complimentele barbatilor si invidia celorlalte femei.
Material preferat:denimul
Iti sta bine in:alb si rosu aprins

SAGETATOR
Vestimentatia ta ideala este cea comoda.Adori hainele sport si cele din materiale moi,cu taieturi simple.Nu prea te intereseaza ce se poarta,dar la ocazii  uimesti cu cate o piesa extravaganta ,total diferita ca stil de hainele de zi cu zi.Iti plac bijuteriile din lemn si sidef,sandale romane,iar pe tocuri nu te cocoti doar daca esti indragostita.
Material preferat:Inul
Iti sta bine in:vernil si galben mustar

CAPRICORN
Stilul office a fost inventat parca special pentru tine.Chiar daca nu lucrezi intro firma de cod vestimentar strict,tu preferi eleganta desavarsita,data de un taior bine croit.Esti mare amatoare de bijuterii,pasionata de pantofi si genti (le preferi pe cele mari,incapatoare),asa ca petreci mai mult timp in magazinele de accesorii decat in cele de haine.
Materialul preferat:pielea
Iti sta bine in:violet si gri

VARSATOR
Originalitatea este emblema ta si iti place sa croiesti singura hainele.Pantofii ii alegi din cele mai extravagante magazine,pentru ca nu poti rezista modelelor traznite,de care alte femei nici nu s-ar apropia,dar care tie iti vin grozav.Stilul tau nu urmareste intotdeauna trendul actual,dar nu se situeaza  in urma acestuia,ci,dimpotriva,are un aer avangarist.
Materialul preferat:vascoza
Iti sta bine in:bleumarin si roz

PESTI
Esti discreta,eleganta si rafinata.Nu faci abuz de bijuterii,detesti gablonturile si,pentru condimentarea tinutei ,alegi podoabe nu foarte luminoase,din aur cu pietre pretioase .Stilul tau poate fi definit ca unul retro,intrucat iti plac broderiile fine,nasturii mici si rotunzi,gulerele cu aspect mediaval.
Material preferat:dantela
Iti sta bine in :mov si abastru -deschis


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu