joi, 28 iunie 2012

Ce trebuie sa cumperi si ce sa eviti?

                                      smth beautiful
Probabil ti s-a intamplat de multe ori sa mergi la shopping,iar cand ajungi acasa si iti probezi noile achizitii observi ceva ce nu iti place ,si defapt in loc de culoarea perfecta pe care a avut-o la magazin rochita,este o culoare care nu te satisface...
Cum sa eviti aceste lucruri?SIMPLU!..Cu ajutorul catorva reguli:
WHI1 In cazul in care nu esti obisnuita sa porti tocuri zilnic si esti „dedicata” balerinilor sau tenisilor, atunci ar fi bine sa ai mereu la tine o pereche de pantofi cu toc. Astfel iti vei da seama de lungimea corecta a pantalonilor pe care ii probezi sau daca rochia pe care ti-ai dori-o se potriveste cu pantofii tai preferati. Nu uita, tocurile iti schimba mereu silueta, evident, in bine.


2Ai grija, atunci cind alegi o piesa vestimentara, sa cauti un loc in magazin cu lumina naturala, ca sa-i poti vedea adevarata culoare. De cele mai multe ori, luminile din cabinele de proba nu te ajuta in acest sens si, odata ajunsa acasa, te miri ca ai cumparat acel produs.

3 Documenteaza-te intotdeauna inainte de a pleca la shopping. Afla care sint tendintele, si incearca sa stabilesti ce ti se potriveste tie si de ce anume ai nevoie.

WHI4Daca vrei sa faci shopping eficient, mergi singura. stiu ca la prima vedere pare mult mai amuzant sa mergi cu cea mai buna prietena. Crede-ma, asa nu te vei putea concentra suficient, vei fi influentata de prietena ta si vei ajunge acasa cu produse pe care, de fapt, nu ti le doreai.

  5Ia cu tine mereu un aparat foto si pozeaza fiecare tinuta pe care o probezi. Astfel, te vei putea hotari la sfirsitul zilei ce iti place cel mai mult. Riscurile sa-ti cumperi lucruri de care sa-ti para rau mai tirziu sint minime.

6Ai grija sa eviti sa-ti cumperi piese „vedeta” dupa care alearga orice fashionista! Orice produs promovat in campanii publicitare sau purtat de un star devine un hit si apoi si-l doreste toata lumea... Asa ca tu alege altul si vei fi unica.

WHI
  7Ai grija sa probezi tot ce vrei sa-ti cumperi. Masurile difera de la brand la brand.

  8Nu neglija nici materialele din care sint confectionate piesele vestimentare care te atrag. In general, alege-le pe cele naturale, ca lina sau bumbacul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu