miercuri, 25 aprilie 2012

5 Coafuri in tendinte USOR de facut!

Cum vine anotimpul cald,vrei si tu sa iesi mai mult pe afara...insa trebuie sa arati perfect...de aceeasi ai nevoie si de o coafura care sa sa iti dea un aer de vedeta ...Cum?...Alegeti o coafura din 5 si urmeaza pasii!

1. Coada de ponei Donna Karen


Vremea caniculara te va determina cu siguranta sa iti ridici parul cat mai aproape de crestet, ceea ce inseamna ca varianta propusa de Donna Karen pentru coafura clasica "coada de ponei" va imbina cu succes stilul si confortul.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti ridici parul cat mai sus, pieptanand suvitele pana se lipesc uniform de scalp. Fixeaza coada cu un elastic puternic, astfel incat niciun fir de par sa nu ramana in exterior. Achizitioneaza un accesoriu de par tubular, cu aspect de plasa, care sa iti sustina primii 10 cm ai cozii perpedicular pe scalp. Foloseste putina ceara fixatoare care da stralucire coafurii si bucura-te si de liftingul facial rezultat.
 

2. Coada de ponei Herve Leger


O varianta mai sofisticata, dar casual, a cozii de ponei iti este recomandata de Herve Leger pentru vara 2012. Pentru a o obtine, trebuie sa aplici putina spuma fixatoare pe toata lungimea suvitelor si sa iti sectionezi parul in 3 parti egale, astfel incat sa obtii la final 3 codite mai mici.

Primul pas este sa aduni parul din crestet si sa il prinzi cu un elastic. Repeta pasul cu a doua sectiune a parului, adunand suvitele din mijlocul capului si unindu-le si coada din crestet. Ultima etapa este sa prinzi restul parului de la baza cefei de coada principala, cat mai uniform. Adorabil, nu?
 

3. Cocul accesorizat Chanel


Iata o varianta luxurianta a cocului, in viziunea Chanel. Aplica un produs pentru fixare si traseaza o carare laterala, cat mai dramatica.

Aduna parul la spate si prinde-l intr-o coada joasa, cu un elastic puternic. Rasuceste coada pana obtii un coc clasic, in forma de melc, pe care il prinzi cat mai bine cu agrafe speciale.

La final, accesorizeaza-ti cocul cu ace de fixare pretioase, precum cele care imita perlele naturale.
 

4. Coafura umeda Alberta Ferretti


Aspectul umed al coafurii este extrem de popular in 2012, in acord cu "febra" Jocurilor Olimpice de anul acesta. Cauta in magazine un ser special pentru fixarea buclelor si te vei putea alinia trendului sport-chic.

Dupa ce iti speli parul, aplica produsul fixativ pe toata suprafata suvitelor ude si prinde-le in cozi impletite. Daca vrei bucle mai mari, rezuma-te la doua codite, iar daca vrei onduleuri mai definite, impleteste-ti podoaba capilara in 4 sau mai multe cozi mai mici. Lasa-ti parul sa se usuce astfel, iar la final vei obtine look-ul umed in voga.
 

5. Coada impletita Ashish


Vara aceasta, cel putin o aparitie de-a ta trebuie sa fie cu coada impletita in lateral, un must have in materie de coafura.

Varianta propusa de Ashish este foarte usor de realizat: usuca-ti parul cu capul in jos, pentru a spori volumul parului, contureaza-ti cararea intr-o parte si prinde-ti parul intr-o coada impletita lejer, asezata pe umarul stang. Lasa suvitele sa iasa din "rand" si fixeaza bine doar capatul cozii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu