luni, 4 aprilie 2011

Stii sa-ti alegi ochelarii de soare potriviti?

Vine vara,si majoritatea fetelor isi iau ochelari noi,fie ca ceilalti nu mai sunt la moda,s-au spart sau alte motive pentru a-si cumpara altii.
 Problema,,Ce ochelari sa imi iau?,, probanbil ca multe dintre cititoare au avut-o.
Sigur nu vei da o ,,gramada de bani ,, pe unii care,desi iti stau bine nu te protejeaza deloc...
Uite aici niste sfaturi care ar putea sa te ajute:
Ochelarii de soare sunt mai mult decat indicati pe caldurile toride, cand radiatiile solare sunt maxime. Dar stii ce ochelari ti se potrivesc? Sau care sunt cei care te protejeaza intr-adevar de ultraviolete?
Intotdeauna alege ochelarii de soare care au un filtru de absorbtie a ultravioletelor...Astfel ochii tai vor fi protejati in totalitate. Ai grija la falsurile care exista in comert! Nu lua in considerare pretul ridicat...De obicei perechea de ochelari foarte scumpa, nu reflecta de fapt calitatea sa buna, ci brandul sau marca sa...
Alege cu grija perechea de ochelari care iti protejeaza cristalinul de arsurile solare, care pot duce astfel la aparitia cataractei. Intotdeauna cand iti achizitionezi o noua pereche, fii atenta sa aiba un filtru UV puternic, inainte de a alege modelul care iti place...Protectia ochilor inainte de estetic...In ordinea asta trebuie sa va alegeti ochelarii de soare potriviti...Incercati sa impacati sanatatea si frumusetea, alegand exact modelul care va place si care in acelasi timp va protejeaza retina si cristalinul de UV. Persoanele care poarta deja ochelari pot sa aleaga lentile heliomate pentru a-si proteja ochii in zilele caniculare ale verii.
Alege ochelarii in functie de...fata ta!
- daca ai fata ovala, poti alege orice tip de ochelari, deoarece ti se potriveste tot ce doresti! Esti o norocoasa...
- daca fata ta este rotunda, alege o pereche de ochelari cu rame ovale.
- pentru fata "inimioara", alege niste rame patrate, frumos accesorizate...
- cele cu fata patrata pot alege lentile ovale si in nuante de degrade.

(in caz ca nu sti exact forma fetei tale,vei gasi niste poze la pagina,,Make-up,, care sper sa te ajute)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu