vineri, 11 martie 2011

Sic&Glam...Accesoriile pentru par iti indulcesc si iti armonizeaza look-ul...

Bentiţe, coroniţe, clame, ace pentru păr, diademe, elastice şi cleştişori – acestea sunt accesoriile indispensabile pentru un look special şi original.


Pentru că a venit căldura, îţi va fi destul de incomod să stai cu părul liber tot timpul. Coada de cal, simplă, îţi poate părea plictisitoare, dar dacă îţi vei accesoriza părul cu podoabe încrustate cu pietricele colorate, învelite în materiale spectaculoase, viu colorate, efectul va fi spectaculos. Iată câteva sugestii:
Alege bentiţe din piele lăcuita, material textil sau plastic, în culori tari. Modelele cu bandă dublă sunt extrem de sexy, iar bentiţele cu imprimeuri geometrice sau abstracte sunt foarte haioase. Pentru un look uşor retro, feminin, cu iz franţuzesc, optează pentru eşarfele late, cu buline.
Clamele pentru păr în formă de fluturaşi, gărgăriţe, flori sau broscuţe nu sunt numai drăgălaşe, ci şi de efect. Prinse ştrengăresc pe o parte, sau susţinându-ţi părul din breton, aceste accesorii vor atrage privirile tuturor.
Diademele şi coroniţele sunt recomandate atunci când participi la o petrecere sau chiar când mergi în club. Fii originală şi împodobeşte-ţi părul cu zeci de pietricele strălucitoare. Vei arăta ca o prinţesă coborâtă de pe aripile basmului!
Ce poate fi mai sexy decât o femeie cu flori prinse în păr? Chiar dacă nu sunt reale, clamele ce imită florile de mac, de cireş sau de trandafiri, sunt extrem de gingaşe şi feminine şi pe lângă aspectul estetic deosebit, sunt şi foarte practice.
Uite aici niste idei dragute cum poti sa-ti faci parul cu ele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu