vineri, 31 august 2012

Ultima zi de VARA !!!


Nu imi vine sa cred ca azi e ultima zi de vara...Deci ,habar n-am de ce dar vara tine mult ,mult prea putin,iar orele de mate...nesfarsite uneori...
Si mai e putin si pana incepe scoala... ,,iubita noastra prietena,,..da sigur..ce sa zic...Parca acum o saptamana s-a terminat si toti eram fericiti si de toate...iar acum...ne reved cu ea...
Si da,uneori imi e dor de ea...dar cand zic asta ma refer la pauze,colegi si poate orele de desen...dar cam atat..Restul...neee...
Si ca tot e ultima zi de vara (Nu pot sa cred!!!) va urez tot ce e mai distractiv si dragut pentru aceasta zi ...
                                                                    See you later!!!

luni, 27 august 2012

IAURTUL chiar functioneaza!!!!

                                           
Nu cred ca nu v-ati ars macar odata de la soare...Asa mi s-a intamplat si mie recent...Si fiind prea tarziu ca sa mergem la un magazin sa cumpar ceva solutie pentru arsuri m-am facut cu iaurt si chiar a functionat...
Si chiar daca pe internet o sa gasiti o gramada de pareri dezaprobatoare eu zic ca merita incercat...Nu stiu,poate depinde de piele,dar eu in urmatoarea zi am mers si mi-am luat o crema pentru arsuri si nu a fost deloc mai buna ca iaurtul,asa ca am pus-o deoparte.
Daca cumva va ardeti de la soare , trebuie incercat si acest remediu 100% natural,fiindca pentru mine si nu numai chiar  a functionat!
                                                        So.see you later !!!<3


vineri, 10 august 2012

Mikaulay Culkin

                                
Sigur ati vazut macar un film din seria ,,Home Alone,, ,in care un baiat tare tare dragut se descurca singur la o varsta destul de mica.
Si poate,dupa acele filme super funny nu ati mai auzit nimic de actor,iar acum sunteti curiosi sa stiti ce s-a intamplat cu el...asa ca ,chiar daca suna foarte socant,acum la 31 de ani se zvoneste ca mai are 6 luni de trait...Dar,uite mai multe:
Starul din Singur acasa, Macaulay Culkin, a luat pozitie fata de stirile aparute in presa, conform carora ar fi la un pas de moarte, sanatatea sa fiind subrezita din cauza dependentei de droguri.

El declara, prin agentul sau, ca informatiile nu sunt altceva decat "fictiune ridicola", informeaza Business Insider.Stirea ca ar mai avea de trait doar 6 luni a fost publicata initial de tabloidul american National Enquirer, motiv pentru care actorul de 31 de ani cere presei "responsabile" sa verifice credibilitatea si reputatia sursei inainte de a prelua o informatie si de a nu republica "o poveste ce are capacitatea de a insulta". National Enquirer a scris joi ca starul este dependent de heroina si de calmante extrem de puternice, ce se dau doar cu reteta, aceste obiceiuri aparand dupa despartirea de Mila Kunis, in 2010. Sursa citeaza "un prieten apropiat", care sustine ca actorul cheltuieste lunar 6.000 de dolari pentru a-si intretine viciile. Fotografia publicata de National Enquirer, in care actorul este extrem de slab si arata ca un om bolnav, a fost realizata in februarie, fiind prezentata de presa si atunci.
In prezent, Culkin, care a jucat ultima oara intr-un film in urma cu 5 ani, face pe DJ-ul in cluburile din New York.

duminică, 5 august 2012

Marea ZI!!


Pink; Domiita♥Azi implinesc 14 ani!...De cand am asteptat momentul asta...Wow...creca la cam o ora de implinit 13 ani...fiindca atunci ma tot gandeam :Daca numarul 13 e cu ghinion,de ce anul 13 nu ar fi?...Asa ca cam de un an astept clipele astea si acum ,le traiesc!...Bine ...defapt deocamdata nu ...fiindca mainainte m-am trezit si sunt cam somnoroasa,dar peste 7 ore o sa petrec alaturi de prietenii mei!!!
                                                                     See you later!!

joi, 2 august 2012

Inca putin pana la ziua mea!!

box man | Tumblr
Cand ma gandesc ca toata vara asteptam sa fie ziua mea ,si ma tot intrebam unde sa o tin si ...stiti voi chestii d-astea...Acuma mai sunt doar 3 zile pana la ziua mea :WOW...De abia astept...mai am sa imi cumpar niste accesorii pentru a fi tinuta completa pentru marea zi ,dar in  rest totul e pregatit.
FOOD & DRINKS / TumblrSi daca Duminica e party-ul,miercuri deja merg sa imi scot buletinul si chiard e abia astept sa vad cum am iesit in poza aia...sigur nu am iesit bine(fiindca dintre toata lumea la care le-am vazut buletinul nu a fost unu care sa zic:Asa vreau sa ies in poza de bine!),dar tot astept...
                                                             See you later!!! :]