vineri, 29 aprilie 2011

Ma dispera tastatura!!!

Tastaturii de la unul dintre laptop-uri nu ii merge litera Z...(pe asta am copiat-o  de pe Google)..Deci ma dispera...ca de fiecare data cand scriu pe blog sau cand vorbesc cu prietenii trebuie sa dau de fiecare data CTRL V....Deci sper sa ,,se faca bine,,...:))

Vineri...

Pai aZi la scoala,Vineri am facut doar trei ore...Destul de dragut...Doar ca 2 din ore au fost Romana si Mate unde am facut lectie noua(la romana 1,la mate 2...)Ma asteptam sa ne distram mai mult...Daor la FiZica nu am facut ora si nu ne-a dat nicio tema...Oricum cum se spune ,,Calul de capatat nu se cauta la dinti,, deci sunt multumita si cu atat...Am facut oricum 3 ore in loc de 5...

joi, 28 aprilie 2011

Fara scoala azi!!!

Azi,joi 28.04.2011 nu mergem la scoala(doar scoala noastra cred:):P)  deoarece sunt zilele scolii...Ma rog deoarece sunt la plural banuiesc ca sunt mai multe,nu doar azi(sper)...Oricum azi suntem liberi dar maine mergem la scoala...dar facem doar 3 ore in loc de 5...si sigur si la alea nu prea scriem mult(sper)...
Deci daca si voi aveti ,,zilele scolii,, candva...Distrati-va!!!:P

O chestie destul de funny...

Nu prea mai stiam ce sa scriu pe blog deci am inceput sa intru si pe alte bloguri si etc...am ajuns la http://chinezu.eu/ unde era o intrebare ,,ce sa scrii pe blog,, am citit si spunea ca daca nu ai ce sa scrii sa mergi 7 pasi si sa veZi unde ajungi,iar acum sa povestesti despre locul ala...Deci sa incep:P...
In primul rand,nu sunt acasa:)...sunt in biroul parintilor mei ...ma rog...deci drept in fata este geamul,cerul-destul de senin(desi cred ca va ploua)...copacii sunt inalti ,iar cele mai inalte ramuri sunt miscate de vant. Parcarea-pai...ce sa zic...e cu masini...Iar fabrica  vecina  sta tot acolo...
Daca ma uit in stanga vad biroul lui mami si un calculator...
Daca ma uit in dreapta vad rafturi cu produsele fabricate:)...
Si cam atat...
Defapt cred ca daca facem 7 pasi mari picam pe geam...(noroc ca e la parter si am mai sarit pe geamul ala...)...Oricum...e o chestie banala....dar am incercat-o:P...

luni, 4 aprilie 2011

Stii sa-ti alegi ochelarii de soare potriviti?

Vine vara,si majoritatea fetelor isi iau ochelari noi,fie ca ceilalti nu mai sunt la moda,s-au spart sau alte motive pentru a-si cumpara altii.
 Problema,,Ce ochelari sa imi iau?,, probanbil ca multe dintre cititoare au avut-o.
Sigur nu vei da o ,,gramada de bani ,, pe unii care,desi iti stau bine nu te protejeaza deloc...
Uite aici niste sfaturi care ar putea sa te ajute:
Ochelarii de soare sunt mai mult decat indicati pe caldurile toride, cand radiatiile solare sunt maxime. Dar stii ce ochelari ti se potrivesc? Sau care sunt cei care te protejeaza intr-adevar de ultraviolete?
Intotdeauna alege ochelarii de soare care au un filtru de absorbtie a ultravioletelor...Astfel ochii tai vor fi protejati in totalitate. Ai grija la falsurile care exista in comert! Nu lua in considerare pretul ridicat...De obicei perechea de ochelari foarte scumpa, nu reflecta de fapt calitatea sa buna, ci brandul sau marca sa...
Alege cu grija perechea de ochelari care iti protejeaza cristalinul de arsurile solare, care pot duce astfel la aparitia cataractei. Intotdeauna cand iti achizitionezi o noua pereche, fii atenta sa aiba un filtru UV puternic, inainte de a alege modelul care iti place...Protectia ochilor inainte de estetic...In ordinea asta trebuie sa va alegeti ochelarii de soare potriviti...Incercati sa impacati sanatatea si frumusetea, alegand exact modelul care va place si care in acelasi timp va protejeaza retina si cristalinul de UV. Persoanele care poarta deja ochelari pot sa aleaga lentile heliomate pentru a-si proteja ochii in zilele caniculare ale verii.
Alege ochelarii in functie de...fata ta!
- daca ai fata ovala, poti alege orice tip de ochelari, deoarece ti se potriveste tot ce doresti! Esti o norocoasa...
- daca fata ta este rotunda, alege o pereche de ochelari cu rame ovale.
- pentru fata "inimioara", alege niste rame patrate, frumos accesorizate...
- cele cu fata patrata pot alege lentile ovale si in nuante de degrade.

(in caz ca nu sti exact forma fetei tale,vei gasi niste poze la pagina,,Make-up,, care sper sa te ajute)

vineri, 1 aprilie 2011

Farse de 1 aprilie

Este 1 aprilie si cam toata lumea stie farsele cele vechi,asa ca eu am gasit unele noi:
A murit...
Te duci la cineva, o faci pe suparatul, il iei in brate si ii spui ca a murit cineva.El/ea te va intreba cine si tu scoti din buzunar un bat de chibrit ars!!!
Mama la scoala
De 1 Aplrilie dute la un coleg al tau de la scoala care sti ca nu e prea bun la invatatura si spunei ca a venit mama sa la scoala...Uitate cum reactioneaZa!!!
Imbratisare
De 1 aprile duceti-va la cineva pe care nu il cunasteti, strange-l in bratze si spune-i ca de cand nu v-ati mai vazut si ce a mai facut?
Usa vecinuluiLeaga usa unui veci cu sarma de balustrada scarii. Suna, bate si fa-i sa incerce la usa. Dupa ce esti convins ca au incercat si nu o pot desface suna-i pe telefonul fix si spune-le: "Domnu... la masina dumneavoastra din parcare umbla cativa indiviji suspecti . Coborati de urgenta"
Afise pe scara blocului
Puneti afise pe scara blocului de exemplu cu "Se opreste apa intre ...", "Lift in revizie tehnica".
11 degete
Cum sa va convingeti prietenii ca aveti 11 degete?
Incepeti si numarati-va degetele 1,2,3.... ajungeti la 10, si ziceti "Bah dar aveam ....11." sau "Abracadabra " si numarati invers 10, 9... cand ajungeti la 6, ve-ti termina de numarat degetele de la o mana, va opriti si ziceti: "6 cu 5=11"

1. poti sa te apleci in ora si sa te prefaci ca iti legi seretele, dat u le legi pe ala colegului de banca...
2. ii pui piedica profei de chimie.laughinglaughinglaughing .happylaughinglaughing)
3. ii spui celui mai fraier baiat din clasa de la u ca vrei sa stai cu el...sigur nu o sa se astepte...
4. E mai veche ideea dar inca functioneaza. Lipeste cu superglue o moneda pe strada sau in general intr-un loc pe unde trec multi oameni. Apoi stai pe undeva pe-aproape si priveste cum isi rup unghiile incercand sa ridice moneda.
5. Lipiti un afis pe usa unui magazin in care sa precizati: reduceri de 50% pentru primii 100 clienti in ziua respectiva (se lipeste noaptea si magazinul sa aiba program dupa ora 8 sau chiar 9, sa fie timp sa faca lumea coada).
6. Schimba sarea cu zaharul astfel incat ceilalti sa nu remarce si asteapta sa le vezi expresia cand gusta din felul de mancare.
7. Aduna cat mai multe ceasuri si fixeaza-le alarma foarte devreme. Apoi ascunde-le peste tot in camera victimei.
8. In timp ce doarme cineva pune intr-o farfurie mai multe hartii, du-te in fata lui, da-le foc si striga tare dupa ajutor. Cu siguranta va fi o pacaleala pe care nu o va uita prea usor!
9. Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii timp de 2-3 luni.
In caz ca a trecut 1 aprilie,nu fi suparat! Poti sa incerci aceste farse si altcandva...